Mihin ryhmään kannattaisi mennä?

Leijona-Luistelukoulu tau Leijona-kiekkokoulu:

Parhaiten pääset mukaan perinteisen luistelukoulun tai Leijona-kiekkokoulun kautta. Nuorimmat harrastajat ovat 4-vuotiaita. Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pienemmille lapsille luistelun ja jääkiekon aloittamiseen. Lapset ovat yleensä 5 – 7 vuotiaita, mutta ikähaitari on ollut 4 – 10 vuotta. Harjoitukset ovat sunnuntaisin.

JHC-Harrastekiekko:

Harrastajien ikä on haitarissa 4 – 18 vuoteen. Harrastekiekko tapahtumat ovat yhden kerran viikossa. Ryhmät pelaavat kauden aikana satunnaisesti pelejä ja ovat käyneet päivän pelireissuilla. Harrastejoukkueita on seurassamme 4 ryhmää eri ikäluokille.

KKP Tytöt

Harrastajien ja pelaajien ikä on 7 - 17 vuoteen. Seurassa on kaksi tyttöjen ryhmää.
Nuoremmilla on 1 - 2 tapahtumaa viikkossa sekä pelejä.
Vanhemmilla pelaajilla on 2 - 4 tapahtumaa viikossa sekä runsaasti pelitoimintaa.

Ikäluokkajoukkueet: U12 - U7 – juniorit. (2010-2015 syntyneet)

Joka vuosi toimintaamme tulee mukaan ihan uusia aloittavia pelaajia myös ikäluokkajoukkueisiin.
Joukkueet pelaavat aluesarjaa tai Leijonaliigaa. Harjoituksia joukkueilla on 2 – 3 kertaa viikossa.

Millä tavalla pääsee mukaan toimintaan?

Voit tiedustella joukkueen toiminnasta suoraan ikäluokista, yhteystiedot ikäluokittain ovat alla listattuina.

Helpoiten pääset mukaan tulemalla jäähallille oman ikäluokkasi harjoituksiin ja kokeilemalla toimintaa.
Maksuton kokeilujakso ilman sitoutumista toimintaan on 2 viikkoa.
Sen aikana teet päätöksesi jääkiekon ja harrastamisen jatkamisesta.

Mistä saan lisätietoja?

Voit myös aina lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)kkpjuniorit.fi tai soittaa numeroon 040 930 3733

Alla myös painikkeet joukkueiden sivuille.

Hymyä - Haasteita - Haaveita - Hyvässä Seurassa

Tervetuloa !