Jari "Jaite" Lehto junioripäälliköksi 01.05.2021 alkaen
SeuraJulkaistu: 23.04.2021 18.10

Jari "Jaite" Lehto junioripäälliköksi 01.05.2021 alkaen

Jari ”Jaite” Lehto Junioripäälliköksi

KKP Juniorit on valinnut osa-aikaiseksi junioripäälliköksi Jari ”Jaite” Lehdon.

https://www.eliteprospects.com/player/301401/jari-lehto

Jari on elänyt jääkiekon parissa käytännössä koko ikänsä. Pelaaja urasta mm. U18 SM ja Suomi – Sarjatasolla. Valmennuskokemusta löytyy niin luistelukoulun ryhmistä, nuorten joukkueiden vastuuvalmennuksesta, sekä aikuisten edustusjoukkueiden valmennuksesta.

Alan koulutusta on mm. Liikunnan – ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa AMK:ssa, NVK (Nuorten valmentajakoulutus) ja nyt myös sovittu VAT (Valmentajan ammattitutkinto)

Seuratoiminnasta ja työkokemusta löytyy organisoinnista ja ihmisten johtamisesta.

Jarin työtehtävät tarkentuvat kauden aikana. Pääpaino n. 60 / kuukausittaisesta työajasta kohdistuu mm. seuraaviin tehtäviin.

  • JHC-harrastekiekko¨
  • Seuran luistelukoulut
  • Ikäkausijoukkueiden pelaajien kehitys seuran omilla teemajäillä.
  • Uusien ideoiden tuominen seuran valmennukseen, valmentajapolun ja koulutuksen kehittämiseen


”Tärkeimpänä arvona koen, että valmentajat on pelaajia varten, eikä toisin päin. Ilmapiirin täytyy olla turvallinen ja sellainen että jokainen seuran ja joukkueen jäsen tuntee itsensä tarpeelliseksi. ” – Kertoo Jari Lehto

”Jarin kokemus ja osaaminen, otetaan avosylin vastaan. Meillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla paljon puhuttua yksilön huomiointia. Kauden aikana nähdään, miten sovituissa uusissa suunnitelmissa onnistutaan. Toivotan Jarin tervetulleeksi Hyvään Seuraan.” – Sanoo Veli-Matti Korhonen

(Kuvassa vasemmalta; Harri Männikkö ja Jari Lehto)