AVOIN TYÖPAIKKA: Seurakoordinaattori
SeuraJulkaistu: 27.04.2022 14.14

AVOIN TYÖPAIKKA: Seurakoordinaattori

Sinustako Suomen suurimman kyläseuran työntekijä?

Etsimme seurakoordinaattoria määräaikaiseen (12kk) ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuuksien mukaan työ jatkuu tämän jälkeen.

Tarjolla olevia tehtäviä ja haasteita

• Yksi seura – kolme lajia. Huolehtia jaoksien välinen yhteistyö ja lanseerata ”seurapassi ja lupa liikkua”
  • Koko seuratoiminnan kehittäminen

Toivomme sinulta

• Osaamista lasten ja nuorten ohjaamisesta ja valmentamisesta
  • Yhteistyökykyä ja pelisilmää joukkueiden vapaaehtoisten työntekijöiden kanssa
  • Asennetta hoitaa työtehtävät itsenäisesti maalin
  • Omia ideoita ja panostusta koko seuran kehittämiseen
  • Katsomme eduksi kokemuksen urheilu- ja seuratoiminnasta

Tarjoamme sinulle

• Aitiopaikan monipuolisen seuran kehittämiseen
  • Yritysmäisen työpaikan edut ja turvallisuuden missä on hyvä ilmapiiri, työrauha ja paljon kollegoita

KKP ry
Olemme Jäälin ja Kiimingin alueella toimiva jatkuvasti kehittyvä monilajiseura. Lajeina meillä on jääkiekko, jalkapallo, salibandy ja liikuntakerhotoiminta. Harrastajia meillä on lähes 1000 ja perhejäseniä 2 500

Olympiakomitean Tähtimerkkimme on takuu laadukkaasta ja vastuullisesta toimintaympäristöstä. Seuran toimintaa ohjaavat toimivat strategiat. Seuran toiminnan, sekä päätöksen teon tukena on laajennettu johtoryhmä ja työntekijät.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus oma CV:si ja palkkatoivomus osoitteeseen johtokunta@kkpjuniorit.fi 10.07.2022 mennessä. Toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja työtehtävistä ja työn sisällöstä.

johtokunta@kkpjuniorit.fi

Pekka Inkala 0400 338 661