KKP uusi valmennuspäällikkö - Jari Lehto
SeuraJulkaistu: 21.05.2024 10.37

KKP uusi valmennuspäällikkö - Jari Lehto


KKP lähti keväällä 2024 merkittävästi vahvistamaan ja panostamaan seuran kehittämiseen ja valmennukseen. Kävimme seuran työntekijöiden toimenkuvat läpi ja tämän seurauksena avasimme uuden valmennuspäällikön tehtävän julkiseen hakuun. Tehtävä osoitti suurta mielenkiintoa ympäri Suomen ja hakemuksia tuli kiitettävästi todella hyviltä hakijoilta. Tehtävään valittiin seuran toiminnasta jo tuttu mies, Jari Lehto.

Aiemmin seurassa valmentajana ja junioripäällikkönä toiminut Jari on viimeiset kaksi vuotta hoitanut ansioituneesti KKP:n toiminnanjohtajan tehtävää. Toiminta on jämäköitynyt kahden vuoden aikana seurassa merkittävästi niin taloudellisesti kuin operatiivisilta toiminnoiltaan. KKP:n johtokunnan avatessa uuden valmennuspäällikön tehtävän, heräsi Jarilla palava halu takaisin kaukalon laidalle valmentajien ja pelaajien kehittäjäksi.

Tehtävässään Jari vastaa U13 ja vanhempien jääkiekkopelaajien sekä valmentajien kehittämisestä ja kouluttamisesta. Valmennusjaoston vetäjänä tehtävänä on luoda KKP polku valmentajille ja pelaajille, jotta jokainen ikäluokka kykenee vastaamaan eri sarjojen kilpailulliseen haasteeseen. Päivisin tehtävään kuuluu tehdä KKP:stä tunnettu ja haluttu seura käymällä kouluissa, päiväkodeissa ja tapahtumissa. Tehtävässään Jari tukee myös jääkiekkopuolen toista valmennuspäällikköä Harri Männikköä, joka vastaa seuran U12 ja nuoremmista joukkueista, luistelu- ja kiekkokouluista sekä harrastepuolen toiminnasta.

Jarin siirtyessä nyt valmennuspäällikön tehtävään, tulemme avaamaan KKP toiminnanjohtajan tehtävän hakuun.

Toivotamme Jarille onnea ja menestystä seuramme uutena valmennuspäällikkönä!

Aki Nevalainen

Puheenjohtaja, Kiimingin Kiekko-Pojat ry