Julkaistu: 04.05.2022 11.44

Uudelle pelaajalle

1) Miten pääsee mukaan? Olemalla yhteydessä joukkueenjohtaja Anne Kelhään

2) Millaisia eri peliryhmiä on tarjolla tämän ikäiselle aloittelijalle? Meillä pelaa eritasoisia pelaajia joukkueessa ja kaikille löytyy paikka. Osa on pelannut jo pidempään, osa aloittelee vasta kiekkoilijan polkua. Peliryhmät ja treeniryhmät kootaan niin, että kaikki saavat onnistumisia ja iloisia hetkiä jääkiekon parissa.

3)Milloin on treenit? Treenit ovat maanantaisin klo 16.30-17.30, tiistaisin klo 16.50-17.50 ja keskiviikkoisin klo 19.20-20.20. Lisäksi joukkueella on käytössä maalivahtijäät ja aika ajoin neljännet treenijäät.

4) Mitä maksaa? Kuukausimaksu on 100 euroa ja jokaisella pelaajalla on 594 euron varainkeruuvelvoite kauden aikana. Varinkeruu hoidetaan talkoilla, sponsorilla, myyntikampanjoilla tai sen saa maksan halutessaan kolmessa erässä lokakuussa, tammikuussa ja maaliskuussa.

5) Saako testata maksutta jonkin aikaa alkuun? Joukkueen mukana voi olla harjoituksissa(edellyttää täyttä jääkiekkoilijan varustusta) kaksi viikkoa, jonka jälkeen päätös joukkueeseen liittymisestä pitää tehdä.

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan? Pelaajan ilmoittautuessa mukaan joukkueeseen sitoutuu maksamaan kausimaksut ja muut harrastamiseen liittyvät kulut. Kuukausimaksussa on huomioitu peli ja muita tapahtumia jokaiselle pelaajalle. Lisäksi vanhemmat sitoutuvat toimimaan pelitapahtumissa toimitsijoina. Toimitsijavuorot kiertävät ja vanhemmille tulee muutamia vuoroja kauden aikana.

Lisätietoja joukkueenjohtaja Anne Kelhältä. Ole reippaasti yhteydessä.

anne.kelha@kkpjuniorit.fi tai 040 593 7731

Hallilla nähdään!

Seuran uusimmat