Uudelle  pelaajalle
Julkaistu: 01.05.2022 15.00

Uudelle pelaajalle

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat tulevaisuuden kiekkosankarit mukaan U9 -joukkueen toimintaan ja huippuhyvään jengiin!!

U9 -joukkueessa harjoitellaan jääkiekkolajitaitoja, omista tavaroista huolehtimista, ryhmässä toimimista, toisten huomioon ottamista. Oheistreeneissä kehitetään muita liikunnallisia taitoja.

Lisäksi pelataan Leijonaliigaa ja luvassa on myös mieleenpainuvia turnauksia.

1) Miten pääsee mukaan?

Mukaan pääsee helposti ja vaivattomasti. Kilauta tai laita sähköpostia Anniinalle.

2) Millaisia eri ryhmiä tarjolla tämän ikäiselle aloittelijalle?

Joukkueessa lapset jaetaan tasaisiin ryhmiin ja kaikki saavat yhtä paljon treeni sekä peliaikaa. Ihan uudet pelaajat pääsevät hyvin sisään toimintaan, harjoituksiin tehdään taitotason mukaiset ryhmät ja jokainen yksilö huomioidaan.

3) Milloin on treenit?
Treenit ovat kaksi kertaa viikossa, päivät tarkentuvat myöhemmin.

4) Mitä maksaa?
Kk-maksu tarkentuu syksyllä.

5) Saako testata maksutta jonkin aikaa alkuun?
Joukkueen mukana harjoituksissa (edellyttää täyttä jääkiekkoilijan varustusta) on mahdollista kulkea kaksi viikkoa, jonka jälkeen päätös joukkueeseen liittymisestä pitäisi tehdä.

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan?
Lapsi sitoutuu treenaamaan motivoivassa ja positiivisessa joukkueessa. Vanhempi sitoutuu kuljettamaan lasta reeneihin ja peleihin :)
Lisäksi vanhemmat sitoutuvat toimimaan pelitapahtumissa toimitsijoina, mutta samalle perheelle näitä toimitsijavuoroja ei kuitenkaan tule joka pelitapahtumaan, vuorot ovat kiertävät ja joustavat.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


Lisätietoja:

anniina.mattila@kkpjuniorit.fi

Puh. 040 542 2146Seuran uusimmat