Uudelle pelaajalle
U11-U12 (2012-2013)Julkaistu: 30.08.2023 11.44

Uudelle pelaajalle

1) Miten pääsee mukaan? Olemalla yhteydessä joukkueenjohtaja Anne Kelhään

2) Millaisia eri peliryhmiä on tarjolla tämän ikäiselle aloittelijalle? Meillä pelaa eritasoisia pelaajia joukkueessa ja kaikille löytyy paikka. Osa on pelannut jo pidempään, osa aloittelee vasta kiekkoilijan polkua. Peliryhmät ja treeniryhmät kootaan niin, että kaikki saavat onnistumisia ja iloisia hetkiä jääkiekon parissa.

3)Milloin on treenit? Joukkueella on jokaiselle pelaajalle 3 jäätreenit viikossa. Maanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Maanantain ja torstain jäät treenataan kahdessa eri tasossa/ ajalla. Lisäksi kaikille on tarjolla kauden aikana ylimääräiset tekniikka/taitojäät oman tasoryhmän mukana.

4) Mitä maksaa? Kuukausimaksu on 120 euroa ja varainkeruu 660 euroa vuodessa. Varainkeruun voi hoitaa talkoilla, sponsoreilla, tuotemyynnillä tai maksamalla esim. kolmessa erässä.

5) Saako testata maksutta jonkin aikaa alkuun? Joukkueen mukana voi olla harjoituksissa(edellyttää täyttä jääkiekkoilijan varustusta) kaksi viikkoa, jonka jälkeen päätös joukkueeseen liittymisestä pitää tehdä.

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan? Pelaajan ilmoittautuessa mukaan joukkueeseen sitoutuu maksamaan kausimaksut ja muut harrastamiseen liittyvät kulut. Kuukausimaksussa on huomioitu peli ja muita tapahtumia jokaiselle pelaajalle. Lisäksi vanhemmat sitoutuvat toimimaan pelitapahtumissa toimitsijoina. Toimitsijavuorot kiertävät ja vanhemmille tulee muutamia vuoroja kauden aikana.

Lisätietoja joukkueenjohtaja Anne Kelhältä. Ole reippaasti yhteydessä.

anne.kelha@kkpjuniorit.fi tai 040 593 7731

Hallilla nähdään!

Joukkueen uusimmat uutiset