Tervetuloa kaudelle 2024-2025
U12 (2013)Julkaistu: 20.08.2024 14.41

Tervetuloa kaudelle 2024-2025

1) Miten pääsee mukaan? Olemalla yhteydessä joukkueenjohtaja Johanna Niskalaan.

2) Millaisia eri peliryhmiä on tarjolla tämän ikäiselle aloittelijalle? Meillä pelaa eritasoisia pelaajia joukkueessa ja kaikille löytyy paikka. Osa on pelannut jo pidempään, osa aloittelee vasta kiekkoilijan polkua. Treeneissä ryhmät kootaan niin, että kaikki saavat onnistumisen kokemuksia ja iloisia hetkiä jääkiekon parissa sekä kehittyvät omalla tasollaan. Peliryhmiä on yksi, mutta huomioiden jokaisen pelaajan tason teemme tarvittaessa yhteistyötä U11-joukkuueen kanssa.

3) Milloin on treeni? Joukkueella on kolmet jäätreenit viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Keskiviikon jäät ovat yhteiset U11-joukkueen kanssa. Lisäksi kaikille on tarjolla ylimääräinen tekniikka-/taitojäävuoro.

4) Mitä maksaa? Kuukausimaksu on 120 euroa ja varainkeruu on 700 euroa / kausi. Varainkeruun voi hoitaa talkoilla, sponsoreilla, tuotemyynnillä tai maksamalla vähintään kolmessa erässä.

5) Saako tulla testaamaan ensin maksutta? Joukkueen mukana voi olla harjoituksissa (edellyttää täyttä jääkiekkovarustusta) kaksi viikkoa, jonka jälkeen päätös joukkueen liittymisestä pitää tehdä.

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan? Pelaajan ilmoittautuessa mukaan joukkueeseen sitoutuu maksamaan kausimaksut ja harrastamiseen liittyvät kulut. Kuukausimaksussa on huomioitu peli ja muita tapahtumia jokaiselle pelaajalle. Lisäksi vanhemmat sitoutuvat toimimaan pelitapahtumissa toimitsijoina. Toimitsijavuorot ovat kiertävällä systeemillä.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Johanna Niskalaan!

0414490230 tai johanna.niskala@kkpjuniorit.fi


Joukkueen uusimmat uutiset