Kiimingin Kiekko-Pojat (KKP) ry koronaohjeistus:

Päivitetty 18.11.2020 SJL:n ohjeistus joulutauon turnauksiin ja pelitälleihin
Päivitetty 02.11.2020 OuKan ohjeistus ryhmien harrastamiseen.
Päivitetty 02.11.2020 Toimihenkilöiden materiaalipankkiin lisätty erillinen ohjeitus.
* Toimintaohjeet Jojolle
* Toimintaohjeet vanhemmille.
Päivitetty 30.10.2020 Vierasjoukkueiden opastus jäähalleille- linkin sisältö
Päivitetty 10.1.2021 Yleisohjeet kaikille
Päivitetty 10.1.2021 Luistelukoulujen ohjeistusta
Päivitetty 05.03.2021

• Ottelussa ei saa olla yleisöä, Vastuu ottelun järjestäjällä.
  • Ryhmitelty ja tiivistetty sivun linkkejä

Korona-virustartunnat ovat lisääntyneet huomattavasti viimeisten viikkojen ja päivien aikana ja myös jääkiekkoharrastukseen liittyvät tartuntaketjut ovat olleet julkisuudessa.

Kaikkien, varmasti eniten jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten toiveena on, saada harrastaa ilman keskeytyksiä.

Vanhemmat tai muut joukkueen ulkopuoliset henkilöt toistaiseksi tule joukkueen tapahtumiin seuraamaan pelejä tai harjoituksia.

Luistelu- ja kiekkokoulut lisäohjeistus on tiedotteen lopussa.

YLEISOHJEET KAIKILLE:

Joukkueenjohtajat velvoitetaan kertaamaan ja tiedottamaan SJL ja THL yleisohjeistus ja käytännöt omassa ryhmässään!

SJL
Ohjeistus ja tiedotteet

Ohjeistus lasten ja nuorten toiminta.

Toiminnassa tehtäviä ratkaisuja joukkueen oman harkinnan ja päätöksenteon mukaisesti;

• Harjoituksiin tullaan varusteet päällä ja lähdetään suoraan pois silloin kun se on mahdollista (pukuhuoneen käytön minimoimiseksi).
  • Vältetään ryhmien sekoittamista.
  • Halailua, huutamista ja tarpeetonta kokoontumista vältetään.
  • Sisääntuloa porrastetaan.
  • Ryhmien kokoa pienennetään mahdollisuuksien mukaan

Oheisharjoitukset:

• Oheisharjoitukset tulee suorittaa ulkona aina kun mahdollista.

Pelitapahtumat kotiottelut:

• Joukkueenjohtaja velvoitetaan sopimaan etukäteen vierasjoukkueen kanssa käytännöt jäähallilla toimimiseen. Esimerkiksi joukkueet jäälle ja pois eri aikaan, vältetään kulkemista toimitsijapöydän kautta.
  • Joukkueenjohtaja velvoitetaan ilmoittamaan etukäteen vierasjoukkueelle KKP ry:n yleisistä ohjeista.
  • Kotipeleissä kuuluttaja muistuttaa katsojia kasvomaskien käytöstä, turvaväleistä ja käsihygieniasta ottelun ja erien alussa.
  • Ottelun järjestävän kotijoukkueen on vastulla on huolehtia, että otteluissa EI SAA olla yleisöä AVIN päätöksen mukaisesti.

Vierasjoukkueiden opastus jäähalleille
    Opastus jäähalleille

Pelitapahtumat vierasottelut:

• Joukkueenjohtajan vastuulla on selvittää järjestävän joukkueen käytännöt.

Liikuntapaikat:

• Joukkueet velvoitetaan ottamaan selville ja noudattamaan käyttämänsä liikuntapaikan suosituksia sekä järjestyssääntöjä.

Muut huomioitavat asiat:

• Pelaajaliikenne ikäluokkien välillä pyritään minimoimaan ja sallitaan vain niissä tapauksissa, että joukkueisiin saadaan riittävä määrä pelaajia sarjapeleihin.
  • Tarvittavat maskihankinnat kustannetaan omatoimisesti.
  • Seuran ja joukkueen kokoontumista vaatimat tapahtumat velvoitetaan siirtämään tai järjestämään etänä (esim. koulutukset, vuosikokous, vanhempainpalaverit ja luennot).
  • Seuran järjestämät valokuvaukset siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.
  • Jos toimintaan tulee viranomaisten tai jääkiekkoliiton asettamia rajoituksia tai keskeytyksiä, niin mahdolliset vaikutukset maksuihin hyväksyy johtokunta talousjaoston esityksen pohjalta.
  • Osallistujien kirjaaminen Jopoxiin harjoituksissa ja otteluissa on tärkeää mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi, jos tartuntoja tai altistumisia ilmenee.

Pyydämme kaikkia toiminnassa mukana olevaa tarkastelemaan omaa toimintaansa myös seuratoiminnan ulkopuolella ja noudattamaan viranomaisten antamia rajoituksia sekä tutustumaan jääkiekkoliiton tiedotteisiin.

OKM

Ohjeistus lasten ja nuorten toiminta

OuKa
OuKa yleisohjeistus

OuKa (lisäohjeistus)

OuKa ryhmämuotoisen harrastamisen ohjeistus

Lisätietoja:

Pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat oman joukkueen- tai ryhmänjohtaja.

Joukkueen- ja ryhmänjohtajat oma erikseen nimetty seuran yhteyshenkilö.

Lisätietoja ja kysyttävää:

Kaikissa kysymyksissä jäsenistö kääntyy oman joukkueenjohtajan tai ryhmän vastuuhenkilön puoleen.
Joukkueenjohtajien esittämiin kysymyksiin vastaavat alla nimetyt vapaaehtoiset yhteyshenkilöt.